Om oss

Thomas Aslan

Franchisetagare, kontorschef
Fastighetsmäklare

Adam Klingblom

Fastighetsmäklare

Danile Varli

Fastighetsmäklare

Danny Ishak

Fastighetsmäklare

Filip Holmström

Fastighetsmäklare

Jenny Magnefelt

Fastighetsmäklare

Linda Holmström

Fastighetsmäklare

Paulina Uebel

Fastighetsmäklare

Said Said

Fastighetsmäklare

Sofia Sörensen

Fastighetsmäklare

William Bemarre

Fastighetsmäklare

Välkommen till en ledande mäklare i Södertälje

Välkommen till mäklaren som gör det enkelt för dig att göra en så bra bostadsaffär som möjligt – oavsett om du önskar sälja eller köpa.

Vi har varit verksamma sedan 1970-talet och har sedan dess blivit en ledande aktör genom att genomföra hundratals lyckade bostadsaffärer.

Vårt kontor ligger centralt i Södertälje, välkommen att titta in!

Vi kan förverkliga din bostadsdröm

Med hjälp av vår kunskap, erfarenhet och goda lokalkännedom kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm. Välkommen att kontakta oss om du är redo att diskutera ditt boende eller om du är intresserad av en kostnadsfri besiktning.

Våra mäklare är mycket kunniga på centrala Södertälje och har utfört många bostadsaffärer i denna vackra stad i Södermanland. Vi har även full koll närliggande orter som Järna, Nykvarn, Enhörna och Hölö. Om du föredrar att köpa hus nära naturen och hitta ett drömhem nära Södertälje kan vi hjälpa dig att hitta rätt i dessa orter.

Vi kan ge dig trygghet genom fastighetsaffären

Vårt mål är att vara en ledande fastighetsmäklare i Södertälje genom att ge våra kunder trygghet genom bostadskarriären. Genom engagemang, kunskap och lokalkännedom har vi skapat en hög kundnöjdhet. Trygghet och personligt engagemang är våra ledord i arbetet som fastighetsmäklare.

Vi har hållbarheten i fokus i hela vårt arbete. Genom att ta ekonomisk och social hänsyn i alla led i verksamheten vill vi bidra till att skapa en hållbar bostadsmarknad som ger kommande generationer möjligheten att växa och utvecklas i en trygg värld.

Varje dag är vi i kontakt med personer som vill köpa eller sälja en bostad. Vi har sunda värderingar som närhet, nytta och långsiktighet. Detta är något du garanterat kommer att märka i kontakten med oss. Denna omsorg om våra kunder gör att vi är Sveriges ledande mäklarkedja.

mäklare södertälje

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!