Vi säljer hus och lägenheter i Södertälje

Sälj din bostad i Södertälje med oss

Funderar du på att sälja din bostad i Södertälje? Söker du en engagerad mäklare med erfarenhet av att sälja lägenheter och hus i den vackra staden strax söder om Stockholm?

Välkommen att kontakta oss på välrenommerade Fastighetsbyrån– vi är specialiserade på bostadsmarknaden i Södertälje med omnejd och hjälper dig genom hela processen när du önskar sälja din bostad – oavsett om det handlar om en lägenhet eller ett hus.

Full koll på marknaden i Södertälje

Ända sedan starten har vi fokuserat på att hjälpa våra kunder med att sälja bostäder i Södertälje. Vi kan staden och omgivande orter som Järna, Enhörna och Hölö och kan förklara vad det är som gör en viss adress extra attraktiv. Detta gör att vi smidigt kan kalkylera med de faktorer som går utanför själva bostadens egenskaper.

När du anlitar oss för att sälja din bostad är vi med under hela resan, från en första värdering tills att nycklarna överlämnas till köparen. Här berättar vi mer om vad du behöver veta inför försäljningen.

Vi är proffs på att sälja hus och lägenheter

Anlita oss – det är en bra start när det är dags för en bostadsaffär. Kunskap, engagemang och koll på allt som händer på den intensiva bostadsmarknaden i Södertälje är viktiga faktorer som gör att vi kan få till en lyckad försäljning.

Våra mäklare erbjuder mer än standardtjänsterna som de flesta mäklare erbjuder. Vi är beredda att leva upp till de krav som ställs på oss – flexibilitet och kundservice är centralt för vår verksamhet. När du vänder sig till oss ska du kunna lita på att du får kompetent hjälp hela vägen.

Sälja bostadsrätt i Södertälje – processen steg för steg:

  • Vi inleder med en kostnadsfri värdering där vi kommer ut på plats och tar en ordentlig titt på objektet för att ge dig en bra bild av värdet.
  • Förberedelse och fotografering. Här ingår även att vi lägger upp en tidsplan och planritning. Vi kan även tipsa dig om eventuell styling av bostaden.
  • Marknadsföring. Hemnet, sociala medier, banker, internet – det finns många sätt att få ditt objekt att synas. Vi vet vilka kanaler som fungerar bäst för den som önskar sälja ett hus eller en bostadsrätt i Södertälje.
  • Visning. Vi anordnar så många visningar som behövs för att skapa intresse och kontaktar därefter alla seriösa intressenter. Visningarna är oftast öppna, men vi kan även ordna privata tider för den som önskar.
  • Budgivning. I de flesta fall blir det budgivning när en bostad ska säljas. Alla bud framförs till både säljare och köpare i en öppen budgivning. Det är dock alltid säljaren som bestämmer vem som ska få köpa bostaden.
  • Köpeavtal. Kontrakt skrivs mellan säljare och köpare och bostaden är såld. Mäklaren tar sedan hand om kontakten med bostadsrättsföreningen och banken inför det stundande tillträdet.
  • Tillträde. Alla relevanta papper skrivs under, betalningen genomförs och nycklarna överlämnas till köparen. Nu har du sålt din bostad!
Sälj din bostad i Södertälje till bästa möjliga pris. Kontakta oss idag för en värdering.